Sportmassage Hilversum

Sportmassage Hilversum is de massagepraktijk in 't Gooi waar zowel sporters als niet- sporters terecht kunnen voor een massage. De praktijk is opgericht door Iris Schotanus en Susanne Broekhuisen. Naast hun carrière in de zakelijke en financiële dienstverlening geven zij met Sportmassage Hilversum beiden invulling aan hun levensvisie: Leven in Balans
Sportmassage Hilversum biedt niet alleen massages aan particulieren aan. Je kunt ons ook inhuren bij bedrijven of evenementen.

Sportmassage

Sportmassage is van toepassing op vermoeidheidsverschijnselen die optreden na het leveren van sportieve inspanning met als doel kramp en spierpijn weg te masseren. Dit wordt op drie verschillende momenten toegepast: bij de warming-up, tijdens de training of binnen enkele uren na inspanning om herstel van de spieren te bevorderen.

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage maakt het mogelijk om echt tot rust te komen. Afstand te nemen van de dagelijkse hectiek om weer nieuwe energie op te laden. Deze massage richt zich op het ontspannen van de spieren. Het maakt spieren soepeler om afvalstoffen sneller af te voeren, waardoor je weer lekker in je vel zit.

Powermassage

In de dagelijkse hectiek is er weinig ruimte voor ontspanning. Een powermassage biedt de uitkomst! In minder dan 30 minuten weer fit en ontspannen. De powermassage is een intensieve sportmassage van rug, nek en schouders.

Duomassage

Moeder en dochter? Zussen, vrienden, vriendinnen of partners? Ieder krijgt een massage van 30 minuten maar dan tegelijkertijd. De duomassage is een ontspanningsmassage gericht op rug, nek, schouders, armen en hoofdhuid.

Bedrijven

Wilt u een bedrijf waarin uw medewerkers in topvorm zijn en het beste uit hun zelf halen? Onze massages geven uw medewerkers meer energie en ontspanning met als resultaat fitte medewerkers, lager ziekteverzuim en verhoging van productiviteit.
Wij bieden verschillende mogelijkheden: op kantoor, bij team- en bedrijfsuitjes of deelname van uw bedrijf aan nationale sportevenementen.

Eventmassage

Een moment van ontspanning creëren op een evenement? Dat kan! Sportmassage Hilversum biedt op verschillende evenementen massages aan. Zowel deelnemers als bezoekers en exposanten van een evenement kunnen bij ons terecht voor een moment van rust.
Hierin hebben wij verschillende mogelijkheden; op sportevenementen, bij festivals en uitgaansgelegenheden of bij entertainment zoals grote tv-shows of musicals.

Wilt u meer informatie over wat we kunnen doen voor uw bedrijf of op uw evenement?
Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

actie

Tarieven

Minuten Prijs
25 € 30,-
45 € 40,-
60 € 50,-
 
Duo-massage € 49,95
Powermassage € 27,95


Alle massages zijn met een cadeaubon verkrijgbaar.

Adres

Fysiotherapiepraktijk Sportrevalidatie Hilversum
Zeverijnstraat 6
1216 GK Hilversum

Openingstijden

Dinsdagavond en woensdagavond van 19:00 – 22:00 uur

Contact

Iris Schotanus 06 55 792 571
Susanne Broekhuisen 06 20 300 391


E-mail:

Susanne Broekhuisen - SuusWerkt! Lees meer over Susanne Broekhuisen op
www.suuswerkt.nl

Iris Schotanus - Welzijn Massages Lees meer over Iris Schotanus op
www.welzijn-massages.nl